ARRANGEMENTER

2021

UDSAT

GENERALFORSAMLING

Årets generalforsamling  er på grund af coronareglerne udsat til d 13.sept. kl. 19.00 på Ll. Knudsgård.

Se politikpapir her:


5. JUNI 2021

GRUNDLOVSFEST

Grundlovsfest i Try. Sammen med menighedsrådet arrangeres friluftsgudstjeneste, spisning og grundlovsfest på Knudsgård grundlovstale ved Peter Duetoft.

18. JULI 2021

SYLTE, HONNING OG SUPPEDAG

Vi sylter bær og laver saft på gammeldags maner, og børn kan lave deres eget glas syltetøj. Vi laver ost, passer mark og landbohave. 

24. OKTOBER 2021

KATØFFELDAG

Børnene hjælper med at tage katøfler op, og kan bjerge sig en slat. Smag på kålroerne og andre grønsager.Kom og vær med til at lave æblesaft og køb en flaske nypresset saft med hjem.

 25. APRIL 2021

FORÅRSARBEJDE

Vi arbejder med heste og de gamle traktorer. Vi sår i køkkenhaven. Sætter kartofler og sår roer, grønkål og blomster med børnene. Der arbejdes i landbohave og værksteder.

20. JUNI 2021

HØ-DAG

Alle vores værksteder er i gang. Kl. 14 er der bystævne i Try ved det gamle gadekær, hvor Tryboerne ordner dagens og årets gøremål.

15. AUGUST 2021

HØSTDAG I
TRY

Sognefogeden på Knudsgård indbyder atter til høstdag i Try  med en stemning som i gamle dage. Selvfølgelig har vi børnenes stjerneløb og rigtig mange og flere nye børneaktiviteter.

5. DECEMBER 2021

GAMMELJUL I TRY

Laden er ryddet og egnens største indendørs juletræ er klar til at blive pyntet. Dagen vil byde på juleting, julehistorier, køre eller kanetur. Stuehuset er julepyntet og dufter af jul.

9. MAJ 2021

BØRNENES DAG

AFLYST

Det er med tungt hjerte, at vi ikke kan gennemføre Børnenes dag pga corona. Da der er smitte på lokale skoler, vil vi ikke tage nogen risiko.

23. JUNI 2021

SKT. HANS FEST

Sammen med Try Beboerforening arrangeres Sct. Hans fest på Knudsgård. Alle er velkomne. Vi griller fra kl. 17,30 – bålet tændes kl. 19,30. Mulighed for en hestevognstur. 

19. SEPTEMBER 2021

HUSFLID OG HÅNDVÆRKERDAG

Rigtig mange aktiviteter både for børn og voksne. Prøv et håndværk, pudse sølvtøj, arbejde i træ på træpladsen, smedjen, drejeren, lege og tegnehjørne.